söndag 13 juli 2008

Nyheter från AMW/Hübsch

AMW/Hübsch fortsätter med belysningskomponenter för MJ, denna gång en flexibel ljuslist med självhäftande baksida som enkelt kan monteras i vagnar, perrongtak, industrier m.m.

Vi kommer inom kort att fylla på vårt lager med DigitalLED som ekat sorgligt tomt en tid. Samtidigt med detta så kommer vi ta hem FlexLED i de tre färger som har aviserats.
Men det kommer mera från denne leverantör, enheten DSR är intressant får många, inte bara skonar den dekodrar m.m. utan den lovar att städa upp signalen så att de som tidigare inte kunnat använda LENZ ABC plötsligt kan göra det utan problem! Den ska också kunna justera ner DCC spänningen till 10V, intressant för alla som kör Z digitalt. Det låter nästan som en mirakelmanick men om man är lite sansad så kan man väl påstå att det låter bra, eller hur?

Vi kommer också att få hem konverteringskort till ROCOs modeller av V200, 1044, Vt11.5 och några till. Dessa byts mot kretskorten i loken och har LED belysning och en NEM651 kontakt färdigt för anslutning av dekoder.

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: