fredag 9 januari 2009

Walthers REA Januari

Till sist kom den till oss, Walthers REA-lista för Januari!

Klicka här - För Walther REA-blad januari.

Nu har vi hunnit beställa men priserna i REA-bladet gäller fram till sista februari så det är ingen fara. Hör av er till oss med er beställning, ange Walthers artikelnummer, antal och förväntat pris. Namn och adress eller annan kontakt information är också välkommet!

Hälsar,
Anders Ö

ROCO hos Nmodell!

Nu har Fleischmanns försäljning fått en mycket trevlig bieffekt för oss (och er hoppas vi!). Sedan den 1/1 2009 kan Nmodell nu också erbjuda Rocos fulla sortiment!

Detta kom som en trevlig överraskning i ett brev från Fleischmann nyligen, all formalia är redan klar och vi får handla med Roco på samma kundkonto som vi idag handlar Fleischmann!

Håll utkik i nätbutiken, vi kommer att arbeta in Rocos sortiment i både N och HO framöver. Har du något du vill beställa eller fråga om så hör av dig via E-post så svara vi så fort vi hinner. Just nu är vi i startgroparna och håller på att försöka få hem kataloger och annan information så snabbt vi någonsin kan.

I och med detta så har Nmodell nu möjlighet att erbjuda artiklar från ALLA större tillverkare!

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 7 januari 2009

Heljans F-lok (HO)

Vi har fått någon fråga och flera undrar säkert vad som är på gång med Heljans F-lok "Guld".

Vi har fått hem ca 1/3-del av de lok som vi har beställt. Dessa skickar vi ut i samma ordning som de är beställda och när vi fått hem "ditt" lok så hör vi av oss med besked och mer info om hur det ska gå till.

Heljan har inte lämnat några beskled om när resterande lok kan tänkas komma och dessutom har vi fått lite andra lok än vad vi har beställt (AC istf DC i något fall) och måste reda ut hur det ska hanteras och hur de räknar levererat antal.

Vi räknar med att detta kommer att reda ut sig med tiden, dock har vi inget svar på "när" just nu.

Hälsar,
Anders Ö