onsdag 25 mars 2009

Walthersorder!

Nu är det dags igen, förra har knappt kommit hem och nu är det en ny på gång!

Som vanligt, skicka era order till oss via mail och ange walthers artikelnummer, pris i dollar och antal.

Kronan stärks, kursen är nu riktigt bra igen! Välkommen med din order!

Hälsar,
Anders Ö

tisdag 24 mars 2009

Full fart hos Nmodell!

Vi jobbar för högtryck nu, och har gjort ett bra tag, men vissa saker släpar lite. Här kommer en statusrapport för att kompensera den "tystnad" som ni kanske upplevt från oss!

Nmodell rullar på med allt högre fart, detta gör att vi får ibland ägna oss åt lite brandkårsaktiviteter, dvs vi får tidvis fokusera lite hårdare på en sak och låta annat vänta.

Just nu har vi försökt städa av vår reparationsbänk, allt är inte klart men en större del är fixat och resten är på gång. Reparationer och digitaliseringar tar tid och är svårt att hinna med, men nu börjar vi komma ikapp ordentligt.

Leveranserna håller vi stångna skapligt men vissa av Er har fått restnoteringar som inte vill lösa upp sig. Största anledningen är att vi inte har hunnit inventera klart och har inte fått ihop våra beställningar som vi planerat. Men nu är även detta på gång, vissa har redan kommit hem och andra kommer att läggas inom 1-3 veckor.

En återkommande fråga är Heljans F-lok, här kan vi bara meddela att vi ännu inget vet. Vi vet att Heljan ligger på sina leverantörer och att det finns åtgärder som sägs lösa de problem som identifierats, men mycket mer än så vet vi idag inte.

Vi tycker naturligtvis det är otroligt kul att Nmodell rullar på så bra, det känns mindre bra att vi inte hinner ge alla den service som vi verkligen vill och har som mål att upprätthålla! Vi beklagar detta men vi kan också meddela att vi har en hel del lösningar på gång för att tackla problemen, mer om detta i kommande nyhetsbrev...

N-skala och Nmodell växer, det är ett faktum! Vi hoppas att alla hänger på oss och hjälper oss att få rejäl fart på N-skalan. Vårt mål är att N-skala i Sverige ska nå "20% av marknaden" som den har på många andra platser (enligt inofficiell statistik). I Sverige är den av många uppskattad till att ligga på 5-10% så vi har ett stort jobb framför oss! Men med stöd från alla som gillar N och även andra MJ-fantaster (vi håller ju inte bara på med N-skala, Ho delen växer ständigt!) så räknar vi med att klara detta!

Hälsar,
Anders Ö