onsdag 3 juni 2009

Atlas och Athearn nyheter

Vi har slarvat lite med att lägga upp nyheter från Atlas och Athearn som vi får, nu blir det bättring på det!

Vi kan nu beställa Atlas och Athearn via Noch i Tyskland, för er som vill förboka är detta en bra lösning men leveranserna tar lite extra tid (continer över Atlanten troligen, 6-8 veckor minst...), dock så har leveranserna med något undantag funkat bra!

Vi får också löpande information om vad som finns att förbokas, vi lovar att bättra oss och kommer lägga ut allt här i bloggen efterhand det kommer in!

Klicka här - för nyheter från Athearn!

Klicka här - för nytt från Atlas

Notera att sista bokningsdatum är snart, någon sida har en felskrivning som säger 15 maj, men det är 15 juni som gäller!

Maila din order till oss! Priserna är samma som i broschyren omräknat från Euro, idag står Euron i ca 10:90. Exakt pris räknas på leveransdagen och går inte att exakt förutsäga idag.

Hälsar,
Anders Ö

tisdag 2 juni 2009

Påminnelse öppettider

Idag och på torsdag har vi tvingats ändra våra öppettider lite.

På grund av kurs på dagjobbet så finns vi inte på plats förrän ca 17.30. Vi hoppas att det inte ställer till det för er.

Hälsar,
Anders Ö

måndag 1 juni 2009

Kanonrea på Z-skala!

Nu sätter vi ner priset rejält på Z-skalan! Vi rear ut alla artiklar i lager med 40%

Nu har du chansen att till en billig penning skaffa dig en bra samling med Z-skala från Micro-Trains! Vi rear ut innevarande lager med bra rabatt - 40%!

Om du vill komplettera så kommer vi framöver att erbjuda Z-skalan som beställningsvara, vi lämnar er inte i sticket bara för vi säljer ut lagret. Micro-Trains har komplett rälsystem och ett loknyhed i form av SD40-2 är på gång, vi får månatliga leveranser så leveranstiden är "rimlig".

Passa på!

Hälsar,
Anders Ö