fredag 16 juli 2010

SEMESTER!

Idag går jag på semester från dagjobbet, det finns lite kvar på Nmodell att hantera. Här är några saker som vi vill trycka extra på.

Vi har någon enstaka order som är beställd mot postförskott. Innan vi skickar ut några fler PF under sommaren så vill vi ha kontakt med dig som är mottagare. Om vi inget hör så kommer leveransen att få avvakta tills vi antingen hör av er eller till efter semestern (=mitten på augusti).
Orsaken är enkel, PF ligger 2 veckor och väntar innan de returneras. Om mottagaren inte är på plats så blir det en onödig kostnad för alla (utom posten...).

Butiken är stängd men nätbutiken är öppen hela sommaren. Så du kan beställa som vanligt även om det är semester. Det kan bli lite längre leveranstid, speciellt under början på augusti, men inget står helt still.

Kontakt med oss är lättast att få via E-post under sommaren. Återigen med möjligt undantag för början på augusti så ska vi "alltid" kunna komma åt mail och svara på era eventuella frågor.

Som en liten avslutning, den dystra utvecklingen under våren verkar nu vara bruten. Vi har en trend som pekar mot att läget förbättras ganska raskt. Vi hoppas det håller i sig och att hösten ska bli bra för oss alla! Nu satsar vi först och främst på en bra, avkopplande och god sommar!

Hälsar,
Anders Ö