onsdag 10 november 2010

Tomix rengöringsvagnar N - snart åter!

Nu har vi fått besked om leverans av Tomix rengöringsvagnar

Enligt leverantören ska dessa återkomma 2:a veckan i december, dvs om ca en månad. är du intresserad av en vagn så lägg gärna en order nu. Vi kommer beställa så vi får hem så fort det går!

Klicka här - för avdelningen med rälsrengöring

Ni som väntar på vagnarna kan alltså räkna med leverans strax innan jul.

Hälsar,
Anders Ö

tisdag 9 november 2010

Torsdag 11/11 öppnar vi ca 17.30

Denna gång har vi "delöppet" på min kursdag

Vi stänger inte torsdagen den 11/11, men vi har öppet från ca 17.30 - 19.00. Observera att 17.30 är en ungefärlig öppningstid, kan slå lite åt båda hållen.

Hälsar,
Anders Ö

CTE dekodrar finns nu hos Habo Hobby!

Vi får beklaga att detta är lite struligt, men skatteverket har en syn på saker och CTE jobbar på ett sätt som gör detta struligt för oss...

Våra problem med att få kontakt med CTE fortsätter för Nmodell. Däremot så har vi, efter lite krångel och tid, lyckats få till en kontakt mellan CTE och Habo Hobby. Eftersom detta är olika företag så har skatteverket åsikter om hur det hanteras så för att slippa onödigt krångel så har vi nu lagt upp CTE dekodrar hos Habo Hobby.

Välkommen att lägga din order på CTE dekodrar via Habo Hobby!

Vi jobbar på att få till en smidigare lösning på detta, det finns hopp framöver men just nu är det lite småstruligt...

Hälsar,
Anders Ö

måndag 8 november 2010

Ny fråga!

Då var det dags igen, den förra hade stagnerat så vi kör en ny

I ärlighetens namn var den väl lite egotrippad och jag kanske inte var överraskad över att det blev ett rungande svar på att vi verkligen behöver en hängiven N-skalebutik i Sverige.

Jag hoppas naturligtvis att de flesta ser Nmodell som just den butiken! Men det är inget man utnämns till utan man får förtjäna det, så vi kommer fortsätta att kämpa för att bli Nr1 när det gäller N-skala i Sverige! Jag är stärkt i min tro på N-skalan och känner att jag har ett stöd för att utveckla Nmodell mer.

Den nya frågan handlar om moduler, klicka på "Frågan!" i menyraden och lägg din röst!

Hälsar,
Anders Ö

söndag 7 november 2010

Nmodell på Facebook

Vet ni att Nmodell har en egen sida på Facebook?

Än så länge händer inte mycket på vår dedicerade sida men det kommer bli mer och mer.

Vi har dock precis lagt upp en Facebook relaterad funktion i vår nätbutik, om du hittar något kanonfint (vilket man lätt gör) så kan du nu "dela" artikeln med dina kompisar på Facebook.

Så använd gärna vår funktion på Facebook och dela med dig av spännande artiklar och du kan alltid gå in och "gilla" Nmodell på Facebook!

Hälsar,
Anders Ö

Hektisk tid

De senaste två veckorna har kalendern varit full, jag ligger lite efter...

Jag satt idag och grävde lite djupare i min mailbox och inser att jag har missat massor de senaste veckorna. Det har varit hektiska veckor.

På snart två veckor har jag inte varit hemma en enda gång innan 20.00 på kvällen, det har varit mycket på gång. Dessutom har jag haft en hel del arbete med att försöka stabilisera Dream-track inför 2011.

Idag när jag som sagt tog tag i mailen inser jag att jag har misskött mig en smula med kontakter och säkerligen en del med leveranser också. Min övertygelse är att det har flutit på rätt bra ändå, men jag har nog fått lite tunnelseende...

Jag ville meddela detta via bloggen och hoppas på förståelse för att man kan snubbla lite när kalendern blir överfull... Nu ser det lite bättre ut framöver, hoppas hinna ikapp. Men om jag är skyldig er något så räknar jag med att höra av mig inom kort men ni är välkomna att påminna mig...

Hälsar,
Anders Ö