torsdag 25 juni 2009

Fleischmannleverans!

Nu har vi ÄNTLIGEN fått hem vår Fleischmannleverans!

Någon förklaring till varför det har dröjt har vi inte fått trots mycket ihärdiga påstötningar, inte ett ord mer än att "allt är OK". Vi får hoppas det var en engångsföreteelse och att det kommer flyta på i fortsättningen.

Ni som så tålmodigt har väntat kommer att få leveranser inom kort. Vid den mycket snabba uppackning vi gjorde i går så såg det ut att kunna fattas en del (=slutsålt) medan vi också fick lite mer än vad vi hade beställt när vi lade senaste ordern. (Vi har skickat samma order 3 gånger! Sista gången var vissa saker rapporterade som slutsålda med de kom ändå...)

Så nu räknar vi med att få full rulle på våra Fleischmannleveranser igen! Och vi kommer naturligtvis även att fylla på med mer Roco-modeller, några var med i denna sändning...

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 24 juni 2009

Walthers REA och extra erbjudande!

Vi har fått nya rabattbladet från Walthers, och för att fira sommarens ankomst så erbjuder vi ytterligare ca -10% på alla beställningar i denna omgång!

Klicka här - för Walthers REA blad för Juli.

Beställ som vanligt via mail, ange antal, Walthers artikelnummer och (rea-)pris i dollar. Ta gärna med hur du vill att vi skickar (paket/brev) och hur du vill betala. Vi förbehåller oss rätten till att ändra till paket om mått/vikt kräver det.

Trots att dollarkursen vägrar ge sig neråt så sticker vi ut hakan och erbjuder denna gång en extra rabatt, vi räknar alla order som läggs denna gång med en omräkningsfaktor på 10 SEK/USD (normalt är ca 11:20 SEK/USD). Detta innebär lite drygt 10% rabatt ytterligare! Gäller på alla priser, ordinarie och rea!

Vi vill ha din order per mail SENAST DEN 30/6!

Passa på att sommarfynda hos Waltehrs via Nmodell!

Hälsar,
Anders Ö