fredag 5 december 2008

Nyheter från Lemke/Hobbytrain!

Lemke/Hobbytrain släpper nu de första av aviserade modeller med SBB personvagnar som förebilder.

Det är en sedan länge aviserad serie och det är fler SBB modeller på gång, men man öppnar med RIC vagnar i fyra versioner. Lemke och Hobbytrain gör genomgående mycket fina modeller tillsammans med olika underleverantörer.

Klicka här - för att ladda hem Hobbytrains prospekt! (PDF ca 120 kB)

Modellerna är leveransklara från Lemke/Hobbytrain redan nu. Priset för vagnarna är 389:-/st för personvagnarna medan restaurangvagnen kostar 529:- (Den med bygel på taket).
Beställ modellerna genom att skicka ett mail till oss, de kommer läggas upp i butiken under nästa vecka, nu i helgen är vi bortresta...

Hälsar,
Anders Ö

Fleischmann Du2 åter i sortimentet

En glädjande julnyhet för alla N-skalerallare:
Fleischmann har återupptagit Du-2 loket (artnr F01_7368) i sortimentet. Loket går nu åter att beställa i Webshopen.

Klicka här - för att komma till Du2-loket

Hälsar
Magnus O

torsdag 4 december 2008

Mail-kontot igång igen

Nu verkar mailen funka bra igen, men några dagar har vi tappat bort.

Det konto som kraschade var mitt (Anders) och den E-post som under 1-3 december adresserades direkt till min adress har drabbats och troligen försvunnit. Obeservera att alla mail till info@ och till Magnus har kommit igenom, däremot så kan jag ha missat kopian och därmed inte fått meddelandet.

Har du mailat oss/mig under perioden 1-3 december och inte fått svar, skicka då om ditt mail så hoppas vi att det funkar bättre!

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 3 december 2008

Nya vagnen SJ Express

Vår vagn som aviserades i nyhetsbrevet verkar bli en riktig snabbsäljare! Den går åt som smör i solsken. Passa på att boka ditt ex snarast!

Klicka här - för att komma till SJ Express

Vi har nu ocskå fått ett prelimnärt antal och det blir en väldigt begränsad serie på strax under 100 modeller. De tickar iväg snabbt så fundera inte för länge!

Hälsar,
Anders Ö

11 december stängt!

Innan hade vi en tidsändring den 11 december, men nu måste vi stänga helt. Det är "tjänsteförrättning" i dagjobbet som stjäl tiden!

Den tidigarelagda stängningen var på grund av "julbord" med dagjobbet. Nu har man lagt till ett möte rygg-i-rygg med julbordet. Mötet är av arten "obligatoriskt" och vi måste tyvärr ha stängt hela torsdagen den 11 december.

Hoppas det inte ställer till det för er!

Hälsar,
Anders Ö

Walthersorder skickad

I skuggan av allt strul med mailen så har jag glömt att informera om Walthersordern.

Trots en just nu icke fungerande mail så har vi skickat ordern till Walthers skapligt i tid. Vi räknar med att ha den hemma och börja skicka ut inom ca en vecka. Jag kommer att försöka boka upp era order i förväg för att underlätta leveranserna. Hinner nog inte alla men några!

Walthersleveransen är i alla fall på väg till oss!

Hälsar,
Anders Ö

tisdag 2 december 2008

Leveranserna från Fleischmann!

Nu har det äntligen kommit en förklaring till de leveransproblem som vi haft från Fleischmann, varor trillar in lite då och då och mycket blir restnoterat.

Idag kom alltså förklaringen från Fleischmann, de har haft problem med tullen. Nya lagret ligger i Slovakien, vilket (gissar jag... Geografikunskaperna är inte vad de borde) är utanför EU. Detta har gjort att många av deras leveranser har fastnat i tullen och inte kommit iväg som de borde.

De försäkrar att de nu jobbar hårt på problemet och vi hoppas med dem att det löser sig inom kort!

Hälsar,
Anders Ö

MAILSTRUL!

Alldeles nyss (14:28) så kraschade ett av våra mail-konton och verkar ha fått en "Auto-delete" funktion...

Det är mailadressen till mig (Anders, anders.ostlund@... ) som har gått snett, vad vi vet just nu så ska alla mail till info@... funka korrekt. Felsökning pågår.

Har du mailat till mig, Anders, under dagen (2/12) så kan det hända att ditt mail har försvunnit. Vi arbetar på att få ordning på detta och hoppas att "Auto-delete" upphör och att kontot börjar funka igen inom kort!

Hälsar,
Anders Ö

söndag 30 november 2008

Micro-News för december

Mer information, Micro-Trains kommer här med sitt nyhetsbrev för december månad. Passa på att boka det du vill ha snarast!

Klicka här - för Micro-News December (PDF ca 2,2 MB)

Vi kommer få hem modeller inom kort och lägger också upp dom i butiken så du kan beställa direkt i nätbutiken. (Reservation för slutförsäljning)

Hälsar,
Anders Ö

Nytt från ATHEARN

Nu kommer lite nya modeller aviserade från Athearn, de felsta i HO men en godsvagn i N finns mot slutet.

Leveransen sägs komma i maj 2009 och priserna i bladet är i Euro, dvs idag räknar vi lite drygt 10:-/Euro. Exakt pris fastställs vid leverans men det bör inte avvika allt för mycket från de i bladet.

Klicka här - för att ladda hem ATHEARNS nyhetsblad (PDF, ca 220 kb)

Beställ senast 12 december genom att skicka mail till oss med antal, artikelnummer och din adress!

Hälsar,
Anders Ö