lördag 15 november 2008

Nätvärken över!

Nu är vår nätvärk över och vi är återigen uppkopplade! Allt åter till ordningen.

Trots krånglet så lyckades vi få iväg en leverans igår och den kommer till er som väntar på måndag eller tisdag. Ett antal order som har fastnat finns kvar på hyllan, under helgen hoppas jag kunna resna undan större delen även av dessa. Under nästa vecka ska vi vara helt i kapp igen!

Felet visade sig vara ganska enkelt, en felmärkt kabel gjorde att vi letade ständigt på fel ställe, sent i fredags eftermiddag så lyckades vi upptäcka detta och under kvällen kopplades (och märktes!) sladdarna om. Nu är allt igång och snurrar. Lednignarna går genom flera olika företags lokaler vilket försvårade felsökningen.

Mitt i allt detta kom Walthers ordern hem, den kommer vi skicka ut så fort vi hinner med!

Hälsar,
Anders Ö

torsdag 13 november 2008

Nmodell i Jnytt!

Vi har blivit uppmärksammade som nyöppnad butik i nättidningen Jnytt!

Kika gärna in och läs artikeln. Det finns lite bilder från vår butik och man kan på båda bilderna se vyer från Härås-Nedsjö järnväg som har en paradplats i vår butik! notera även MMM modulen som Micke C har byggt och vänligt deponerat som visningsex i butiken.

Klicka här - för att läsa artikeln i Jnytt!

Hälsar,
Anders Ö

Nätverksproblem! (Uppdaterad)

Vi har just nu ett problem med vår uppkoppling till internet, det innebär att vi har svårt att leverera ut då vi inte kommer åt postens system från vår butik.

Problemet verkar ha två delar, dels verkar vår fysiska anslutning (=sladden) ha fått ett avbrott och dels verkar någon router på vägen ha fått in en konflikt mellan vår och en annan abbonent. Vi har nu en uppkoppling som funkar ibland, vi är två som delar på en lina just nu.

Felsökning pågår och vi kommer satsa större delen av morgondagen för att få detta att funka! (Har tagit ledigt fårn dagjobbet...) Just nu är vi otroligt handikappade och det går sakta. Tack vare dagens fix så kommer vi åtminstone lite sakta framåt!

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 12 november 2008

Micro-Trains REA!

Vi fick nyss ett nyhetsblad från Micro-Trains och vi kan erbjuda ett antal av deras vagnar till kanonpriser! Men det är BRÅTTOM!

Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och det brukar gå fort! Det är ett urval av deras vagnar som vi erbjuds att köpa i paket om 5-st - priset är 400:- för 5 vagnar, dvs 80:-/st! I många fall under halva priset!

Det gäller följande vagnar (sök på artikelnumren i vår nätbutik alt på MLTs hemsida (www.micro-trains.com):

02000766 - Baltimore & Ohio
02500690 - Cadiz RR
03100250 - Northern Pacific
04500340 - Missouri Pacific
05500340 - Delaware & Hudson
05600290 - Gulf, Mobile & Ohio
05600380 - Pennsylvania
06600020 - North American Car Line
08300031 - Western Pacific
08300032 - Western Pacific
08500050 - St. Louis - San Fransisco
08500060 - Central Vermont
09400200 - Illinois Central
10500150 - Reading
10500160 - Chesapeake & Ohio
10500516 - Florida East Coast

Blanda fritt 5 vagnar (eller 10, eller 15 osv) för 400:-
Detta gäller enbart vid nybetsällning, de vagnar vi har i lager inräknas inte i erbjudandet.

Beställ genom att skicka ett mail till oss med vilka vagnar och antal du vill ha. Erbjudandet stänger den 26 november men skicka din order snarast för att inte missa några vagnar. Om en vagn är slut så ersätts den med valfri vagn ur erbjudandet. Reservation för slutförsäljnignar.
Betalning återkommer vi om när vagnarna är leveransklara till dig!

Hälsar,
Anders Ö

måndag 10 november 2008

Ändring i nätbutiken

Nu återgår vi till den gamla menyn, den nya var fin men långsam, allt för långsam...

Vi gjorde en omdaning av butiken och bytte till en ny sorts meny som var snyggare, menyn hette "modern". Men samtidigt så blev butiken långsam, att byta meny blev olidligt segt. Vi kontaktade vår leverantör och fick beskedet att de hade problem med en server så vi trodde det var orsaken. Servern ska nu vara bytt men segheten fanns kvar, så idag har vi testat att lägga till baka menyn "Standard" och det känns redan bättre. Reaktionen på menyval klickar igenom snabbare och det känns betydligt bättre!

Vi hoppas att ni som kunder ska uppleva detta som en klar förbättring, design i all ära men man får inte underskatta funktionen!

Hälsar,
Anders Ö