fredag 9 september 2011

Micro-trains på väg hem

Alla ni som har beställt från Micro-Trains kan börja vänta, nu är det på väg!

Leveransen bör ha skickats från USA för några dagar sedan och jag räknar med att ha den i Habo under nsäta vecka. Jag kommer höra av mig till er som väntar så fort den anländer!

Ni som vill handla från Micro-Train, håll utkik efter Micro-News som publiceras här och på Facebook (oftast). Nyheter aviseras där och beställs snarast möjligt efter att Micro-News har kommit ut. Modellerna finns kvar hos MTL (normalt) mellan 30-60 dagar och jag tar bara hem ett fåtal till lager, det är alltså förbokning som gäller! Leveranser kommer "så fort lådan är full", det kan dröja några veckor men i snitt varannan månad blir det leverans.

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 7 september 2011

Kato Update 12-2011

Nyaviseringar från Kato, denna gång i N-skala

Klicka här - för Kato Update 12-2011

Beställ via mail och notera bokningsdatum! Välkommen med din order.

Hälsar,
Anders Ö

TMY status

Projektet rullar på men lite föresenat

Jag talade med målaren på Österlen igår och han lät rejält risig trots han försäkrade att han var "mycket bättre"... Målningen stannade av när han tog semester och ganska direkt efter semestern så åkta hen på en influensa som däckat honom totalt.

Men modellerna är detaljerade och i princip färdigmålade, det stora arbetet som återstår är dekaleringen.

Vi får hoppas att han piggnar till så han kan slutföra målningen inom kort. Utleveranser blir nog tidigast under oktober. Inom kort kommer slutpriset att fastställas och skickas ut till er som har bokat modeller så ni kan bestämma er slutgiltigt!

Hälsar,
Anders Ö