onsdag 5 november 2008

Fleischmann får upp farten igen!

Senast idag fick vi en leverans från Fleischmann. Det är den 3:e på kort tid och vi vågar nog säga att Fleischmann nu verkar vara på väg upp igen efter sin flytt!

Fleischmann flyttade ju lager och kontor samtidigt och åt olika håll. Detta innebar troligtvis att de behövdes ett viss "insvängningsförlopp" innan allt kommer igång igen. Men nu verkar det börja fungera igen, idag fick vi en laddning och börjar nu komma ikapp med det som tidigare var restnoterat.

Exakt vart Fleischmann är på väg återstår att se, men det ser onekligen bättre ut idag än för några veckor sedan!

Hälsar,
Anders Ö

tisdag 4 november 2008

Intressanta Böcker om US järnvägar

Vi har fått hem en serie med intressanta böcker om främst US järnvägar. Vissa av böckerna går nog att läsa med behållning av även de som inte håller på med US förbilder.

Böckerna ges ut av Kalmbach, förlaget bakom tidningarna Model Railroader och Trains, och är i en serie som handlar om "The Model Railroader's Guide to...", översatt ungefär "MJ-rallarens handbok för...". Böckerna har limmad rygg och många färgbilder, de är på ungefär 100 sidor styck.

Klicka här - för att komma till vår "bokavdelning"

Många av böckerna är nu på "REA" till bra pris! Passa på!

Hälsar,
Anders Ö

söndag 2 november 2008

Inget nyhetsbrev?

Till sist har det hänt, vi har inte skickat ut vårt nyhetsbrev den 1:e i månaden kl 10.00 som vi brukar. Men det finns en anledning...

Vi väntade på lite ny information under förra veckan men det gick inte ihop sig. Eftersom det var vår huvudnyhet så tänkte vi att vi kunde ha lite is i magen och invänta denna nya information. Dessutom har det varit rätt körigt ett tag så det kändes helt rätt att skjuta upp nyhetsbrevet denna gång. Det kommer att skickas ut under första halvan av nästa vecka! Förhoppningsvis med den nya informationen, annars har vi en hel del gott som vi kommer kunna delge ändå...

Vi har som sagt skickat ut vårt nyhetsbrev den 1:e i varje månad i drygt 3 år. Kl 10.00 är tidpunkten som vi har satt. En gång har det kommit senare på grund av att vi råkade välja PM istället för AM för utskicket. Detta är nog första gången som vi har skjutit upp utskicket flera dagar. Men hav förtröstan, det kommer!

Hälsar,
Anders Ö