fredag 19 februari 2010

Walthers mars-rea/beställning!

Nu får vi väl ändå hoppas att det har strulat klart?! Så jag gaskar upp mig och lägger ut länken till Walthers rea för mars!

Klicka här - för Walthers rea-flyer mars.

Jag räknar med att skicka ordern den 1/3 och leverans till oss inom ca 1 vecka och utleverans till er ca 1-2 veckor efter det.
Skicka som vanligt Walthers artikelnummer, pris (i USD) och antal till oss i ett mail, ange gärna hur du vill betala och om vi ska skicka paket eller brev.

Just idag ligger dollarkursen på 7:49 (enligt Forex) så vi får en omräkningsfaktor på ca 10:80 SEK/USD. Notera att vi alltid använder atuell kurs vid leveransdagen för beräkningen av exakt pris.

Jag har fått någon fråga om att förtydliga detta lite och i "omräkningsfaktorn" ingår moms och frakt från USA, dvs det blir det pris du betalar för varan. Exempel. En vara för 3.98 USD kostar alltså via oss (idag) 3.98*10.80 = ca 43 SEK. Det är allt, ska vi skicka den till dig så tillkommer frakt inom Sverige.

Välkommen att handla Walthers via oss!

Hälsar,
Anders Ö

Walthersordern...

När man tror det strulat färdigt...

Walthersordern har dröjt ytterligare, men nu är det jag som bommat... Eftersom det blev tokigt sist så skickade vår representant hos Walthers ut en lista så jag skulle bekräfta leveransen innan den skickades. Detta kom samtidigt med 5-8 andra mail från dom så jag missade den... (ett av dessa mail återkommer jag till inom kort!)

Vi redde ut denna miss igår så nu är leveransen på väg, beräknas hemma om någon vecka. Jag får be om ursäkt för min lilla fadäs, har ingen att skylla på än mig själv denna gång men hoppas ändå att blir förlåten av er som väntar!

Hälsar,
Anders Ö