fredag 24 augusti 2012

Boka Waltherskataloger H0 och N&Z - NU!!!

Nu är det hög tid att boka Waltherskataloger!

Den 31/8 är slutdatumet för att boka kataloger (för handlare) till ordinarie pris, alla kataloger som köps efter det kommer att kosta en hundring till (ny prissättningspolicy från Walthers) att ta hem för oss...

Klicka här - för att "bevaka" H0 katalogen
Klicka här - för att bevaka N&Z katalogen

"Förboka" genom att lägga en bevakning på de kataloger du vill ha. Jag kommer ta hem några till lager utöver de som blir bokade. Notera att bokningen inte är bindande OCH det blir inte automatiskt en order utan när du får besked om att katalogen finns tillgänglig så får du lägga en order på den då... (Tyvärr är systemet lite "halvautomatiskt"...)

Släng in en bevakning så jag kan boka upp kataloger i rätt antal!

Tackar på förhand!
Anders Ö

Walthers September

Nu är det äntligen dags för Walthers September flyer

Jag har väntat in den innan jag skickat ordern till Walthers, men den är ca 1 vecka senare än normalt och jag måste få iväg min order snart... Så ni som är intresserade och har lite bråttom, ta helgen på er och skicka in er order innan 13.00 på söndag 26/8 så kommer det med. Annars får det vänta till nästa order!

Klicka här - för Walthers september flyer

Som vanligt (nästan) skicka mail till order(bulle)habohobby.se och märk med WALTHERSORDER så jag lätt hittar din beställning. Ange artikelnummer, antal och pris i USD för det du vill ha så beställer jag.

Beräknad leverans är under mitten på september.

Välkommen med din order!
Anders