onsdag 23 juni 2010

Feedback om Nmodell!

Vi har fått ett par mail med bra feedback från ett par kunder, vi efterlyser gärna mer!

Som av en händelse så fick vi båda dessa samma dag och de innehöll båda lite ris och lite ros men framför allt bra tankar om förbättringar och förväntningar som dessa kunder hade på Nmodell.

Sporrad av detta så tänkte jag göra en efterlysning via bloggen. Ni som handlar från oss, funderar på att handla från oss eller bara besöker i största allmänhet, skriv gärna några rader om vår verksmahet och maila till oss!

Det kan gälla kommentarer på nuvarande verksamhet, förslag på förändringar och förbättringar, vad ni vill se i sortimentet, vad ni inte vill se osv.

Jag kan inte lova svar på alla (även om jag ska försöka) men jag lovar att jag kommer läsa varje ord!

Som en liten statusrapport kan jag säga att vår närvaro på bankalaset i Skövde var mycket lyckad, när allt var sammanräknat så hade det gått oerhört bra, nästan "rekord" för marknadsdeltagande för oss! Vi delade även ut ett par priser till lotteriet så det kom in lite N-skala även där...
I övrigt så är det ju semestertider men en liten känsla säger mig att vi har nått botten, kanske tom på väg uppåt. Har ingen statistik bakom detta utan bara en "känsla", kanske är det bara "vilja".
Men jag räknar med att ta en stärkande semester och sen ska vi ta tag i verksamheten på allvar till hösten, då hoppas vi att det rullar igång. Vi har som ni ser "Semesterstängt" i butiken, men vi kommer att administrera och skicka order via nätet under hela sommaren "i mån av tid". Så "stängt" är det inte!

Hoppas ni har lite feedback att skicka in! Min plan och aviskt är att vi till hösten kommer att återkomma i vår forna glans men kanske lite bättre och annorlunda!

Ha nu en trevlig midsommar alla!
Anders Ö

tisdag 22 juni 2010

Walther - Vi kör juli också!

Vi har bestämt oss för att köra en beställning till Walthers även i juli!

Klicka här - för Walthers Rea-blad juli

Vi hade lite knappt med beställningar för att få en leverans i juli, men de sista dagarna har det dykt upp lite och vi ligger nu på gränsen till att det är lönt att skicka en order. Så vi bestämde att vi kör en vända i juli också!

För att få lite extra fart och motverka dollarkuresen som ännu är lite "ogynnsam" så ger vi ca 10% på allt som beställs under juli! Dvs istället för att räkna som normalt med "Pris * 1,4" så kan ni nu räkna med "Pris * 1,3" på allt som beställes med denna omgång!

Som vanligt, skicka Walthers artikelnummer, aktuellt pris (i dollar) och ert namn och adress så beställer vi från Walthers. Vi vill ha din order SENAST den 30/6!

Välkomna med er beställning!
Anders Ö