fredag 15 april 2011

Massiv utökning av sortimentet

Stora saker kan vara svåra att se, jag ska "peka" lite så ingen missar

Just nu håller jag på att lägga upp ett STORT antal artiklar i nätbutiken som dels tidigare har funnits i butiken men som också är helt nya. Framför allt är det inom "sommarhobby" som jag lägger upp massor med nytt men det dyker upp en hel del även inom modelljärnväg (som jag räknar lite mer som en vintersyssla).

Jag talar om nyheter i alla delar, högt som lågt. Ett exempel är att jag har fått in små fjädrar som en liten sak, i andra änden är att jag kommer introducera modeller från Nitrotek, en engelsk distributör som har "Drop-ship" så är kommer båda nya produkter men också ett nytt leveranssätt (som bara gäller Nitrotek).
Men även för MJ kommer nya saker att dyka upp, Digitrax är en och inom kort hoppas jag även få Peco-leveransen och så till sist även NMJs nya vagnar i H0.

Allt är långt ifrån klart men processen är påbörjad och under påskveckan räknar jag med att lägga upp "det mesta". Vi får se om mina planer håller...

Det är så man blir nästan yr i huvudet, men nu är det drag under galoscherna...

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 13 april 2011

En ny fråga är ute i luften

Nu har det kommit ut en ny fråga, denna gång lite mer intressant kanske?

Förra frågan handlade om man hade någon mer hobby förutom tågen och det visar sig att de flesta håller på med "något" mer än bara tåg.

Klicka här - för att se resultatet

Inte mycket mer att säga om det annat än att antalet som svarade på den var ganska blygsamt, inte för det brukar vara tillräckligt många för ett "statistiskt urval" men lite fler brukar det vara...

Denna gång är det en fråga som gäller för ALLA som håller på med MJ, det handlar om hur mycket man kan tänka sig att göra när det gäller "digitalisering".

Klicka här - för att besvara!

Hoppas fler tycker detta är intressant att få veta mer om...

Hälsar,
Anders Ö

tisdag 12 april 2011

CTE dekodrar på väg hem

Som några har upptäckt är vissa sorter av CTE dekodrarna slut igen, ingen fara!

Vi har precis beställt och en ny laddning är redan på väg hem, ni kan lugnt beställa fler dekodrar, leveranstiden ska inte bli betungande!

Hälsar,
Anders Ö

Digitrax direkt!

Ännu en mycket god nyhet som det ligger en hel del arbete bakom!

Jag kan nu erbjuda Digitrax produkter direkt från Digitrax utan mellanhänder! Detta innebär att jag kan ge lite bättre priser och lagret kommer att utökas kontinuerligt!

En ny dekoder som finns är deras "ekonomidekoder" för H0 och N-skala, håll utkik i nätbuiken efter den! Jag kan garantera att det mycket väl kan bli den genom tiderna mest privärda dekodern. Priset är nästan för bra för att vara sant... Håll koll som sagt!

Jag håller på att arbeta in Digitrax produkter i nätbutiken. En första leverans är redan hemma! Tyvärr med en del restnoteringar men jag räknar med att det kommer fyllas på skapligt fort. Jag håller på att efterforska beräknade leveranstider...

Hälsar,
Anders Ö