fredag 19 december 2008

Öppet under Jul/nyårshelgen

När allt var genomgånget och nerskrivet så blev det få dagar under jul/nyår som vi har öppet. Men vi har bara "mjukstängt" under helgen, läs mer nedan.

Aktiviteten kommer inte att avta i butiken, snarare öka, vi måste inventera och även göra en rejäl städning och lite andra "justeringar" i butiken. För att hinna med detta innan vi drar igång nästa år så stänger vi de flesta dagarna under helgerna. Men vi har "mjukstängt", dvs om du vill komma och hälsa på så hör av dig så bokar vi en tid!

Öppettiden(!) hittar du i spalten till höger.

Nätbutiken är naturligtvis alltid öppen!
Vi räknar med att upprätthålla utleveranserna normalt under jul/nyår!

När det gäller utleveranser så gick några säckar till posten igår, vi har nu hunnit ikapp även om några få leveranser som ligger kvar.

Hälsar,
Anders Ö

torsdag 18 december 2008

Walthersorder!

Vi har precis skickat ut en mängd kataloger, fler är på väg, och för att påminna om att det går bra att beställa från Walthers via oss så kommer här lite info om nästa order.

Vi kör på i samma stil som innan, vi räknar med att skicka nästa order i början på Januari, att skicka den 1/1 är nog lite onödigt så vi skjuter fram den några dagar och vill ha alla era order till den 4/1 för att kunna beställa den 5/1.

Skicka som vanligt in det ni önskar till oss via mail, ange förväntat pris (i USD) och er adress samt gärna hur ni vill ha det levererat och betalat.

Hälsar,
Anders Ö

Mer om leveranserna

Nu har vi passerat "början på nästa vecka" som vi talade om tidigare, vi har inte nått ända fram men är nu nära att vara ikapp.

Vi har fått en mängd artiklar levererade till oss och håller som bäst på att försöka få iväg alla i någorlunda ordnade former. Alla ni som väntar hoppas vi har kvar lite tålamod, vi räknar med att få de flesta order till posten innan fredag som är deras sista dag för paketleverans innan jul. För brev är den 22/12 men vi räknar ändå med att få in det mesta nu på fredag.

Över hälften är packat och klart och resten ligger klart på vårt packbord (och lite till), det ser alltså ljust ut!

Hälsar,
Anders Ö

söndag 14 december 2008

Nytt från Walthers

Vi fick häromdagen in några nyhetsprospekt från Walthers, det är aviseringar av nyheter som kommer i december, januari och februari.

Här hittar du nyhetsbladen, både N & HO finns med!

Klicka här - för decembernyheter (PDF ca 1,8 MB)

Klicka här - för januarinyheter (PDF ca 1 MB)

Klicka här - för februarinyheter (PDF ca 1 MB)

Är du intresserad av några av artiklarna så hör av dig till oss så bokar vi upp dom hos Walthers åt dig!

Hälsar,
Anders Ö