fredag 5 mars 2010

CTE/TRAN dekodrar - NU är det dags!

Vi har legat "tomt" på CTE dekodrar ett bra tag, nu är det dags att rätta till detta!

"Problemet" har varit "tid", vi har inte hunnit stämma av antalet i "rest" och hålla koll på "läget" till 100%. Nu kommer vi skicka en order i helgen för leverans under nästa vecka (om posten sköter sig).

Så ni som avvaktat med eventuell order, v.v. lägg gärna er order i nätbutiken snarast! (Helst innan söndag eftermiddag)

Vår erfarenhet är att även om vi tar i och lägger upp ett rejält lager så är det ett uppdämt behov av att köpa dekodrar som gör att de tar slut nästan på direkten. Så om ni lägger er order nu så kan vi se till att få hem tillräckligt med dekodrar.

Vill du inte betala i förskott så betala inte med kort utan använd "Förskott" och betala när vi hör av oss att dekodrarna finns hemma. Annars funkar ju PF och Faktura också om man vill...

Vi passar också på att be om ursäkt för att detta har gått segt, men det är svårt att hinna allt... Och vi hoppas kunna lägga upp ett bra lager samtidigt med denna order, därför vår önskan om att ni "bokar" det ni behöver redan nu...

Hälsar,
Anders Ö

Kontrollera dina bokmärken!

Ett lite fånigt inlägg, om man har fel bokmärke så hittar man inte till detta inlägg

När ni hittar hit igen så kanske ni får förklaringen till varför det krånglade! I måndags så stängde vi en av våra gamla databaser, denna har legat parallellt med vår riktiga databas. Efter stängningen kan vissa av er ha fått problem att nå sidan. Om ni har en länk som slutar med siffrorna "1579" så är den numera stängd. Byt ut dessa till "578" så ska det fungera.

Annars så ska ni alltid kunna nå vår hemsida via adressen: www.nmodell.se Om inget annat funkar så prova att gå till vår huvudsida.

Ironiskt nog så hade vi ett kort avbrott även på den adressen i början på veckan. Några timmar på tisdagen så var den inte nåbar, vi vet inte varför.
Dessutom så hade vår butiksleverantör, TexTalk, en del serverproblem i början på veckan, det var mycket som hände samtidigt...

Vad vi kan se så fungerar allt normalt idag och hoppas att det ska fortsätta så ett bra tag till, till och med för alltid!

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 3 mars 2010

Trög hemsida/nätbutik

Vi har märkt att nätbutiken inte är riktigt uppe i fart idag, det finns en orsak!

Vi har kontrollerat med vår nätbutiksleverantör och de har bekräftat ett (just nu) oidentifierat serverproblem. De jobbar (naturligtvis) på att lösa detta så fort de kan!

Vi ursäktar för eventuella olägenheter och hoppas sidan ska få upp farten snart igen!

Hälsar,
Anders Ö