torsdag 10 februari 2011

Ny Fråga!

Vi har uppdaterat "Frågan!" och nu handlar det om "period" för din anläggning.

Den föregående omröstningen handlade om hur man körde med sina små tåg. De flesta verkade inte köra så mycket utan var mest roade av att bygga och skapa en värld kring tågen. På andra plats, utan att det är någon tävling, hamnade de som "körde runt" med sina tåg, inte helt ovanligt i N-skala tror jag.
De som kör "trafikspel" var färre, men kanske det inte är N-skalans styrka även om det går att köra trafik även i N-skala, något vi kommer att göra på Dream-track nu i mars!

Den nya frågan handlar om "perioder", jag vill egentligen inte kalla det "Epoker" eftesom det är lite ledigare formulerat i denna fråga. Men i princip är det "Ånglokstid", "tidig brunlok", "sen brunlok" och "modernt" som i princip gömmer sig bakom perioderna jag har lagt upp.
Men ta det för vad det är och svara, du kan dessutom svara på fler än ett alternativ denna gång.

Hälsar,
Anders Ö

Ny artikelgrupp - Dekaler (svenska)

Vi öppnar nu en helt ny artikelgrupp där vi har svenska dekaler i N-skala

Klicka här - för att se sortimentet

Det är dekaler från swed-n som vi nu har lagt till vårt sortiment med "Svenskt i N". Dekalerna finns för flera olika lok och dessutom har vi dom i lager!

Passa på att skaffa dig lite trevligt målningspyssel och få några unika modeller till din N-skalebana!

Hälsar,
Anders Ö

PS. Inom kort kommer även vårt lager med egna dekaler att fyllas på, ordern är lagd...

måndag 7 februari 2011

Trä-D status

Vi har nu blivit lovade leverans av kåpor till Trä-D en längre tid, men det verkar ha gått troll i produktionen

Vår tillverkare har fått problem med materialet, det är gjutplasten till de genomskinliga delarna som spökar och leverans av nytt material är nu beräknat till denna vecka. Så fort material finns på plats komer gjutningarna göras och jag hoppas på att få en leverans inom 2 veckor.

Jag får be om ursökt för förseningen och hoppas ni som väntar på modeller har tålamod ett tag till... Hoppas också på förståelse för att detta är utom min kontroll och inte stämmer vad som hade utlovats tidigare av leverantören när det gäller leveranstid.

Jag försöker omsätta en "produktionsomgång" i taget för att inte tömma kassan för illa men kommer inte invänta omsättning av Trä-D utan går direkt på nästa produkt i listan på chans. Nu är det dags för Tb och Ub modeller som jag räknar med ska kunna levereras ut under slutet på februari, kanske början på mars.

Hälsar,
Anders Ö