torsdag 6 augusti 2009

Wahltersorder!

Kursen spökar för oss, vårt "erbjudande" från sist med 10:-/dollar är inte så bra längre...

Vi tar nu ett nytt tag och erbjuder denna gång alla som beställer denna månad från Walthers 10% rabatt på vår ordinarie omräkning. Så beställ, räkna priset (dollar*kursen*1,4) och dra av 10% för att få rätt pris.

Hör av er snarast, vi beställer i början på nästa vecka!

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 5 augusti 2009

Lördag 8/8 stängt!

Vi försöker dra ut lite mer av sommar och semester och tar en ledig helg.

Detta innebär att lördagen den 8/8 så stänger vi trots att det är jämn vecka. Vi hoppas det inte ställer till det för någon och hälsar alla välkomna åter på tisdag den 11/8 (och alla öppna dagar efter den...)

Hälsar,
Anders Ö

Nyheter i nätbutiken

Det har under sommaren tillkommit några nya funktioner i nätbutiken.

Vi har inte testat dom i detalj men lägger ut det vår leverantör har berättat för oss. Det gäller er som har en inloggning och använder den när ni handlar.

Inköpslista/listor
Om du är inloggad så kan du numera spara din kundvagn, du kan lägga saker i korgen och spara till nästa besök. Du kan också spara flera "inköpslistor" och jämföra olika alternativ eller om du regelbundet beställer liknande artiklar så kan du ha en order "fördig" från start. Antalet listor du kan spara är obegränsat.

Snabborder/orderformulär
Om du från start vet vad du vill beställa och kan artikelnumren så kan du välja ett orderformulär och mata in artiklarna direkt utan att behöva klicka runt i butiken. När du klickar att du är kalr hamnar alla artiklar i kundvagnen direkt. Det finns också en funktion för att ladda upp en inköpslista i form av en semikolonseparerad fil för den som är mer avancerad.

Funktionen med inköpslista har vi fått frågor om från flera håll, vi hoppas det ska bli en uppskattad funktion! En sak att tänka på, var extra noggrann när du kontrollerar din order så alla inmatningar har blivit rätt i din order! Gäller speciellt om du använder funktionen snabborder.

Hälsar,
Anders Ö

måndag 3 augusti 2009

Volvo VN780 lastbil i N från Kato

Vi har precis fått ett nyhetsbrev från Kato med en svensk nyhet.

Svensk så långt att det är en Volvo men lastbilen (dragaren) känns väldigt amerikansk på de bilder som bifogas i nyhetsbrevet från Kato. Men det är en Volvo och den är i N-skala så det var något vi ville komma ut med så fort vi bara kunde!

Vi återkommer inom kort med mer info om lastbilen.

Vi har även en personbilsnyhet i N-skala på gång, även detta är en Volvo. Mer info följer inom kort även här!

Hälsar,
Anders Ö

söndag 2 augusti 2009

Walthers!

Vi har för avsikt att beställa från Walthers även i Augusti, men just nu är det lite ont om order...

Det kan bero på att vi inte har fått länken till deras rea-blad för augusti, men den är efterlyst. Den går dock att hitta i en lite annorlunda form på deras hemsida.

Men i väntan på att den nya "flyern" ska komma upp så finns den för juli, priserna id en gäller fortfarande:

Klicka här - för Juli månads "Sale flyer" från Walthers

För att stimulera lite extra så räknar vi även denna gång med en "växelkurs" på 10:-/dollar. Dollarkursen har sjunkit lite över sommaren men det är fortfarande en extra rabatt på redan nersatta artiklar! Gäller för alla artiklar som levereras med denna "sommarorder".

Hälsar,
Anders Ö

Digitrax Duplex Radio

Detta är ju en het nyhet, så ny att alla tillstånd m.m. inte är på plats ännu.

Vi har fått besked idag om att Digitrax nya radiohandtag är på väg att gå in i godkännande för Sydafrika, Australien, Norge och EU i dagarna. Tillstånden är sista hindret från att handtaget ska bli tillgängligt även för oss utanför USA. Det är bara att hoppas på att det går smidigt, tillstånd inom EU räcker för oss...

Vi återkommer när vi vet datum för leveranser och priser för handtaget, inget av detta är ännu fastställt.

Hälsar,
Anders Ö