onsdag 5 augusti 2009

Nyheter i nätbutiken

Det har under sommaren tillkommit några nya funktioner i nätbutiken.

Vi har inte testat dom i detalj men lägger ut det vår leverantör har berättat för oss. Det gäller er som har en inloggning och använder den när ni handlar.

Inköpslista/listor
Om du är inloggad så kan du numera spara din kundvagn, du kan lägga saker i korgen och spara till nästa besök. Du kan också spara flera "inköpslistor" och jämföra olika alternativ eller om du regelbundet beställer liknande artiklar så kan du ha en order "fördig" från start. Antalet listor du kan spara är obegränsat.

Snabborder/orderformulär
Om du från start vet vad du vill beställa och kan artikelnumren så kan du välja ett orderformulär och mata in artiklarna direkt utan att behöva klicka runt i butiken. När du klickar att du är kalr hamnar alla artiklar i kundvagnen direkt. Det finns också en funktion för att ladda upp en inköpslista i form av en semikolonseparerad fil för den som är mer avancerad.

Funktionen med inköpslista har vi fått frågor om från flera håll, vi hoppas det ska bli en uppskattad funktion! En sak att tänka på, var extra noggrann när du kontrollerar din order så alla inmatningar har blivit rätt i din order! Gäller speciellt om du använder funktionen snabborder.

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: