fredag 18 mars 2011

Walthers lista för April

Nu finns Walthers lista för april

Klicka här - för April Sale Flyer

Som vanligt, maila din order till mig (anders@habohobby.se) och lista artikelnummer, antal och pris (i USD). Skriv gärna WALTHERSORDER i ämnesraden så hittar jag lättare din order.

Hälsar,
Anders Ö

onsdag 16 mars 2011

Walthers på plats!

Snabbt är väl bara förnamnet...

Idag fick jag besked om att leveransen från Walthers är på gång, den var "på väg ut" när jag talade med UPS. Inte illa när den skickades ut först i måndags från Walthers i USA.

Ni som besöker Dream-track och har beställt artiklar kan plocka ut dom där (hör gärna av er så ska jag åtminstone försöka att lösa pappersarbetet...).

Till alla er andra så kommer jag under kommande vecka börja skicka ut, nu är det DT som gället i 4 dagar (och nätter gissar jag...)

Hälsar,
Anders Ö

tisdag 15 mars 2011

Direktavtal med PECO

Detta har gått ut via nyhetsbrevet men det är så kul så jag kör det hör också!

Jag har nu fått ett avtal om att handla direkt från PECO. Det innebär att priserna på räls har kunnat sänkas en smula (jag kommer uppdatera nätbutiken med nya priser framöver). En annan fördel är att jag tror jag kommer kunna få bättre kontroll på leveranstiderna när något tar slut, en förhoppning i dagsläget.

Det kommer hända mer inom området "nya leverantörer", en del "nygamla" avtal som jag kommer sluta, en del är redan på plats, och en del nytt ska komma in också. Håll utkik!

Nu kör vi så det ryker!

Hälsar,
Anders Ö

Ny Fråga!

Nu har en ny fråga kommit upp

Den gamla gällde "epoker" och intressant nog kan man se att många N-skalerallare kör lite "äldre" än vad jag trodde, och överraskande få kör "modernt". Vi får se om de avsierade nya lok som är på gång kommer ändra på det eller om det "gamla" hänger kvar. Kanske man kan köra om denna fråga lite då och då...

Ny frågan handlar om man har mer än "Tåghobby" på sitt bord, och det ska bli intressant att se om någon svara på sista alternativet...

Och kom ihåg, detta är bara på skoj!

Hälsar,
Anders Ö

SPROG tillfälligt slut

SPROG är nog den i särklass populäraste produkten jag har, fler är på väg hem

De har varit slut ett litet tag men nu är fler SPROG II på väg hem och jag räknar med att ha fyllt lagret igenom om knappt en vecka.

Passa på att boka ett ex!

Hälsar,
Anders Ö

Walthersorder lite försenad

Igår kollade jag med Walthers vad som hände med den planerade ordern, jag tyckte den började bli sen

Det visade sig att den hade genererat ett "stopp" i deras system som de hade missat. Ordern gick iväg igår med "Express" och den bör vara framme här på onsdag eller torsdag.

Snart väntar vi ny rea-lista och nästa Walthersorder räknar jag med att den går iväg som vanligt runt 1/4.

Hälsar,
Anders Ö

måndag 14 mars 2011

Dream-track

Denna veckan drar Dream-track igång, det blir lite bieffekter

Jag har fullt upp i veckan med Dream-track, det innebär att det kan bli lite störningar i leveranserna, sena svar eller helt missade mail och annat smått.

Jag försöker hålla ruljansen igång som vanligt, men det är mycket som ska klaffa och måste hållas koll på.

Hoppas på förståelse för detta!

Hälsar,
Anders Ö

TORSDAG 17/3 STÄNGT!

På torsdag rullar vi igång med Dream-track, då måste jag hålla stängt i butiken.

Hoppas många av er har planerat att besöka Dream-track, på lördagen blir det "marknad" och då tänkte jag finnas på plats med Habo Hobby på marknaden, har lite "personalbrist" just nu men det kommer nog ordna sig...

Men notera, TORSDAG 17/3 har vi stängt.

Hälsar,
Anders Ö