lördag 12 juli 2008

Mer nytt från Kato

Kato följer upp den japanska nyheten med lite amerikanskt, denna gång nyutgåvor av tidigare modeller och även några nya målningar. Vi har ett nyhetsblad som visar alla nyheter - klicka här!


Det gäller först och främst deras F7 med personvagnar som kommer ut på nytt i Sanfa Fe's Warbonnet målning i silver och rött. Det kommer en F7A, F7B, set med 4 personvagnar och en separat "dome" personvagn med utsiktstak. PASSA PÅ!

OBS! Vi erbjuder er som köper ett komplett tågset (F7A+F7B + Vagnset + Dome) ett specialpris, kika in i nätbutiken och gör ett klipp!


Sen kommer deras NW2 växellok i målning för Pennsylvania, två lok med olika nummer. Vill du ha båda så finns även här ett paket!


När det gäller vagnar så kommer Katos kolvagnar ut i några olika BN målningar, 3 set med 8 vagnar vardera och även en separat vagn kommer. Sen kommer även ett 8-pack med vagnar för CN.


Boka era modeller innan den 27/7 (det är snart!) så levererar vi så fort vi fått hem dom! Priser som gäller är de i nyhetsbladet *10. Alla modeller går att beställa direkt i vår nätbutik och du hittar dom under rubriken "KATO N"!


Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: