fredag 11 juli 2008

HECTOR följetongen...

Ni har säkert sett att vi en gång erbjöd en ommålning av en Minitrixmodell till Hector-rail 441, det var nog för snart 2 år sedan. Sedan dess har vägen varit kantad med sorger och bedrövelser, nu kommer det lösa sig men det har tagit tid, lång tid...

Vi hittade en duktig målare som gjorde ett bra målningsjobb. Men när det kom till dekaler så var det rena katastrofen! Anledningen till att vi letade upp en alternativ målare än "Lund" var att vi hade massor med projekt hos Johan i Lund och för att få en "snabb omsättning" så hittade vi en annan målare (ironi, eller hur!?).
I våras så skickade vi kåporna till Johan i Lund för att få på nya dekaler, det skulle vara "lösbart" enligt honom. Tyvärr verkar det som det blev mer jobb än Johan tänkt sig och han har skjutit på tidplanen och nu har han aviserat modellerna i augusti. Vi hoppas att detta håller, det är nog 3:e förseningen vi drabbas av hos Johan men vi har förståelse för att det tar tid, vi har bett honom att i första hand göra ett bra jobb med kåporna!

Det har varit ett tungt projekt men vi misströstar inte och har planer på att gå vidare med fler Hector lok. G2000 finns från Mehano och står på tur, fler lok som går att göra finns på listan men vi får ta ett i taget, det har vi lärt oss... Vi hoppas intresset för Hector Rail är stort (relativt sett) och att det är ett välkommet tillskott i den svenska lokfloran i N-skala!

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: