fredag 18 juli 2008

Nytt från Bachmann i alla skalor

Bachmann har nu uppdaterat sin hemsida med bilder på nyheter från den pågående NMRA mässan i Californien. En hel del skojigt finns det nu upplagt, kanske inte i ALLA skalor men i många.

Vi börjar i N-skala och ser där fram emot en GE 44-tonner som ska komma ut i november. Detta lok har ju svenskanknytning då det fanns en helorange sådan vid Domnarvet. Vi ska försöka få fatt i någar "undecorated" till er som vill måla upp den. Kanske vi kör en serie med RTR modeller?
Mer i N-skala är några varianter på olika tendrar som kan köpas som separata "vagnar", kanske av lite mindre intresse...

I HO kommer en GE 45-tonner, i princip samma lok men med koppelstänger på boggierna. En trevlig modell som troligen kommer att vara grund i några konverteringar i 0n30 enligt rykten... Fortsatt i HO så kommer ett rejält stort ånglok, Santa Fe 2-10-4 samt en godsvagn för "logging" och en öppen personvagn som känns lite udda.

Om vi går upp i 0n30 så kommer rälsbussen som vi tidigare har avhandlat här, en Outside Frame 4-4-0 dyker upp och så kommer en överraskning i form av ett 4-6-0 liknande de som finns i G-skala.

Och när vi nått till G-skalan så kommer en trevlig nyhet, åtminstone för mig, och det är en modell av ett 2-6-6-2 lok som gick på "logging banor" i USA. Denna nyhet tillsammans med förra årets K-27 "Mudhen" gör att jag allvarligt funderar på lite G-skala också... Droppen skulle kunna bli det lilla växelloket "Davenport" som tidigare finns i 0n30 men nu också kommer i G-skala.

Nmodell och MJmodell tar hem Bachmanns modeller i alla skalor och är du intresserad av någon av dessa så hör av dig till oss så tar vi reda på priser och beräknade leveranstider åt dig!

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: