onsdag 2 juli 2008

Filmtajm hos Nmodell

Vad gör man när alla favoritserier på TV är slut, vädret inte riktigt inbjuder till grillning och MJ rummet är för varmt att vistas i...? En sak man kan göra är att parkera sig framför TVn och ladda DVD spelaren med en film om tåg!

Nmodell erbjuder nu alla sina kunder DVD filmer med tåg, en perfekt sysselsättning när man vill sitta ner och ta det lite lugnt och samla inspiration till höstens MJ byggen. Vi har idag lagt upp 10 filmer från Teknikarv Media med massor av intressanta titlar. En alldeles ny film handlar om jubileet TÅG 150, innehåller en hel del godbitar.

Du hittar DVD-filmerna under "BÖCKER/MEDIA" - "DVD filmer" i menyn hos både Nmodell och MJmodell.

Att kika på tåg på film kan tyckas vara riktigt insnöat (även på sommaren) men filmat material innehåller mängder med matnyttig information om hur järnvägen, och framför allt milljöerna kring järnvägen, såg ut när det begav sig. När man bygger MJ och kommer en bit från spåret så börjar man snabbt fundera på diverse saker om hur det egentligen såg ut kring järnvägen vid en viss tidsperiod. Med en film så får man allt serverat på första parkett och kan både njuta av tågen som passerar men också notera alla detaljer och miljöer kring tågen och järnvägen.

Jag uppmanar ingen att överge soligt väder denna sommar, men visst kunde det vara bra att ha en film tillgänglig "om-utifall-att"...

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: