måndag 30 juni 2008

Nmodell fyller 5-år!

Idag fyller Nmodell 5 år, vårt registreringsbevis visar att det var den 30 juni 2003 som vi drog igång verksamheten!

Under dessa 5 år så har vår verksamhet växt så det knakar och vi hoppas och räknar med att fortsätta på samma väg. N-skala i Sverige (inte bara svenska modeller) är på allvar något att räkna med och vi anser oss idag vara sveriges största N-skaleleverantör! Vi har byggt upp ett rejält lager och har mycket gott om N-skalemodeller på hyllan med både svenska, amerikanska och europeiska förebilder.

Nu satsar vi vidare och kommer under hösten att stärka oss coh expandera ytterligare. Vi hoppas att alla gamla, nya och kommande kunder ska hjälpa oss att driva den eminenta N-skalan framåt med stormsteg här i landet!

Välkomna till Nmodell - Sveriges N-skaleleverantör!

Hälsar,
Anders Ö

4 kommentarer:

Kenta sa...

Inte bara störst, utan också bäst!

Unknown sa...

GRATTIS!

Lovar att dricka en skumpaflaska för er räkning. Kul att ni har lyckats etablera er. Jag kommer fortsätta att stötta er med affärer, referenser och tips till folk som inte har sett ljuset från Habo.

Kenta sa...

Bra att någon satsar på N-skalan i Sverige, då dom flesta MJ-handlarna verkar helt ointresserade av allt annat än H0.
När man kliver in i -enligt dom själva-"Nordens största hobbybutik" blir man som N-skale rallare grymt besviken. H0 så långt ögat kan nå, och man får verkligen leta för att hitta någonting i det magra utbudet av N.

Nmodell sa...

Tack ska ni ha! Det var mycket värmande födelsedagsgratulationer!