fredag 10 oktober 2008

Långa svarstider?

Vi själva har upplevt långa svarstider i nätbutiken och har även disktuerat med några som har använt den. Vår känsla resulterade i ett mail till leverantören, nu har vi fått svaret.

Det visade sig att de har haft problem med en server som trilskas. Det har gått så långt att de kommer att byta ut den. Arbetet beräknas vara klart inom någon vecka eller två.

Om ni upplever långa svarstider i nätbutiken så hoppas vi att ni står ut ett tag till. Förhoppningsvis kommer det lösa sig inom kort!

Hälsar,
Anders Ö

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det skript som ni nu använder för navigeringen leder också till att sidor laddas långsammare, speciellt i IE... IE kör igenom all skriptkod oavsett den bhövs till just den sidan eller inte. I Firefox märks det däremot ingen skillnad.

Titta på processoranvändningen när varje undersida laddas i IE. Märks speciellt om man har lite äldre maskin med enkelkärnig processor.

Har tyvärr gjort det onödigt segt att "slösurfa" i ert sortiment.

Anders sa...

Hoppla! Där ser man, skönt med kunniga gäster på hemsidan! Jag har önskat "snabbare script" (om det går) annars får vi omvärdera den nya menyn.

Vi vill ju att det ska vara smidigt att "slösurfa" hos oss! :-)

Hälsar,
Anders Ö