tisdag 29 juli 2008

Poll: Håller du på med annan hobby?

Vi drar igång direkt med en annan fråga, denna komer delvis från ett telefonsamtal med en kompis idag, en MJ kompis, och delvis från en fråga som jag mailade till en annan...

Det är väl osannolikt att man som MJ rallare bara gör en sak, jag känner till en som är avundsvärt enrak i sin inriktning. Men hos många andra hittar man "det mesta" i samlingarna, även om de anser sig ha en klar linje på sin MJ-hobby i övrigt. Men hur många håller på med annat än MJ?

Det finns några alternativ i denna poll, du kan välja flera av alternativen denna gång! Liten förklaring av valen:

"Ja, annan modellhobby" - Här kryssar du om du bygger plastmodeller eller RC flyger, kör bil eller annat som inbegriper "modeller" (Dock ej fotomodeller, sen "annat" nedan...)

"Ja, annan teknikhobby" - Här tänkte jag du skulle kryssa om du också håller på att t.ex. renovera en bil eller kör tåg på någon museibana. Kravet för att kryssa här är "fullskala".

"Ja, sport eller annat" - Här är om du t.ex. spelar fotboll i "bonecracker boys" Korplag, knypplar västsvensk fauna i 2" tågvirke eller håller på med "fotomodeller" (se ovan)

"Nej" - Behöver denna förklaras? Tror inte det...

Återigen är denna poll inte så vetenskaplig, mest baserad på en av dagens funderingar som drog genom mitt huvud i denna otroliga hetta som vi idag har här i Habotrakten... Kanske är baddags snart...

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: