tisdag 12 maj 2009

Lagerfylla!

Vi har haft lite lågt på lager med en hel del artiklar, tidsbrist och en del allmänt strul har bromsat oss. Men nu är vi på strak frammarch igen!

Vi håller på med inventering och arbetar med att få ordning på våra lagersaldon och samtidigt fylla på lagret. En vända beställningar skulle skickats i helgen men då lade vår internetuppkoppling av... (andra har redan skickats tidigare). Det visade sig vara någon som hade "skruvat på en förstärkare i skåpet" men det är nu åtgärdat igen och vi har beställt från:

Conrad - Växelmotorer är på väg hem

CTE - Dekodrar är på väg hem

Vi kommer gå vidare och fylla på i ganska rask takt framöver.

När det gäller alla som väntar på artiklar från Fleischmann så har tyvärr inga nyheter om varför det dröjer. Väntetiden bröjar bli enorm men vi får tyvärr inga besked alls från Fleischmann/Roco, inget annat än att de ska höra av sig nu under veckan. Vi har inga förklaringar till varför (ni kan lita på att vi har ställt många frågor till alla vi kan komma på!), vi räknar med att de kommer att dyka upp en leverans under nästa vecka som senast.

Vi kan bara beklaga att det har dröjt men försäkrar att vi har gjort vårt yttersta att få fram information men nu väntar vi på vad som kan komma under veckan.

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: