fredag 3 oktober 2008

Inlägg Nr 100!

Detta inlägg kom till bara för sakens skull, nästan. Vi tycker detta med blogg om nyheter funkar utmärkt och firar hundrade inlägget med att dra igång en ny poll!

Frågan är nästan given. Att vi tycker det är bra med bloggen är en sak, men vad tycker ni som är mottagare av informationen, är det bra eller dåligt? Bloggen kräver att man själv är aktiv (om man inte har en prenumeration, se länk till höger), alternativen är nyhetsbrev som vi skickar ut eller att vi uppdaterar hemsidan med ny information.

På den uppdaterade hemsidan har vi f.ö. fått in ett script som visar de senaste inläggen i bloggen. Vi känner att vi har en bra kanal att sprida nyheter och information samt att den visas på hemsidan på ett bra sätt, men vad tycker ni?

Så frågan i sin helhet är: Tycker ni att upplägget med vår Blogg fyller era önskemål om information från Nmodell?

"Ja" innebär helt enkelt "ja", medan "Nej" innebär att "något annat vore bättre". Vill du föreslå alternativ så är du välkommen att höra av dig med förslag på mail. Men som sagt, vi känner att detta funkar otroligt bra så det ska mycket till att ändra detta nu...

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: