torsdag 2 april 2009

Beställt från Fleischmann

Ni som har följt vårt nyhetsbrev vet att vi har legat lite efter, här kommer en liten statusrapport.

Vi har nu lagt vår nästa order till Fleischmann/Roco, denna har släpat ett tag men är nu alltså skickad. Det belv en rätt stor order...

Ni som väntar på (rest-) leveranser med Fleischmannartiklar kan nu förbereda er. Det är ju ny distribution från Fleischmann och vi har ännu inte lärt oss leveranstiderna så jag kan bara lämna lite svävande 1-3 veckor som bästa gissning. Om de sköter sig som "på den gamla goda tiden" så bör leveransen komma om ca 1 vecka.

Nu går vi vidare med att fylla upp lagret! Nästa omgång blir Faller/Kibri/Vollmer.
Och dessutom, Noch har aviserat en leverans inom kort...

Hälsar,
Anders Ö

PS: Ni som vill beställa från Walthers, senast på lördag vill jag ha era order!

2 kommentarer:

Tobias sa...

Hej Grabbar! Omöjlig fråga kanske men känner ni till om det är något svenskt på gång i N från Fleischmann/Roco? Eller om det är lika tyst som alltid :(

Nmodell sa...

Hej! Inte alls, vi hade Roco/Fleischmann på besök för några veckor sedan. Då sancakde vi TMY och de kommer enligt utsago med en svensk version under 2010. Sen är det högst troligt att fler varianter följer efter den första, allt hänger väl på hur bra den säljer.

Roco har lagt ner allt i N utom sitt rälsprogram som fortsatt finns kvar men i fortsättningen från Fleischmann. Allt vår hopp står nu till Fleischmann, men det funkade ju på 80-talet, det är väl hög tid att de följer upp Rc/Du2 nu... ;-)

Som vanligt så trycker vi på allt vad vi kan men vi är rätt små... Än så länge... :-)

Hälsar,
Anders Ö