måndag 22 september 2008

Ingen Nostalgimässa för Nmodell

Tiden rinner iväg snabbt, och vi hinner inte med någon Nostalgimässa i höst heller. I våras hade vi så mycket att göra så vi hann inte komma i ordning inför mässan. Nu skulle man lite självkritiskt kunna säga att nu ställer vi indet för att vi har precis kommit i ordning...

Vi har en hektisk tid bakom oss, men sen vi öppnade butiken och instiftade fasta arbetstider så har vi fått bättre kontroll på situationen. Allt märks inte utåt men vi har stramat upp det mesta kring vår verksamhet. Det finns fortfarande saker att jobba på men vi känner nu för första gången på länge att vi har en viss kontroll på "allt"!

I den sitsen bestämde vi att vi vill behålla kontrollen och även se till att utnyttja den lilla fritid som dykt upp i samband med att vi har arbetstider. Jag har för första gången på nästan ett år upplevt att jag faktiskt har fått lite fritid, en härlig känsla!

När vi har så god kontroll på situationen vill vi njuta lite av det och kände att vi inte ville stjälpa allt genom att dra iväg hela cirkusen på en mässa. Vi ställer alltså in vårt deltagande även i höst på Nostalgimässan. Samtidigt så har villkoren på mässan försämrats så för oss som utställare med underliga regler för uppackning m.m. som gör att man får lägga 2 dagars arbete på en dags mässa.

Vi hoppas att ni tycker det går lika bra att handla via vår nätbutik och ni är alltid varmt välkomna till vår butik i Habo! För framtida mässdeltagande och evntuellt andra mässor ber vi att få återkomma!

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: