måndag 18 augusti 2008

Walthers ordern skickad

Ett kort meddelande till er som har beställt från Walthers via oss.

Ordern har nu gått iväg och vi räknar med leverans inom 5-8 dagar till vårt lager. Sen börjar arbetet med att registrera alla artiklar och leverera ut. Det ser ut som vi ska klara att hantera det innan augusti tar slut, men det är på håret...

Vi hoppas att beställningarna fortsätter att strömma in och räknar med att skicka nästa order för leverans i slutet på september. Ni som vill ha artiklar från Walthers är välkomna att skicka in era order till oss redan nu!

Och till sist en liten notering om artiklar vi har i lager från Walthers, t.ex. Walthers Cornerstone. Walthers har då och då rea-erbjudanden på vissa artiklar, ofta rejält prissänkt. Vi har svårt att matcha dessa på varor vi har som lagervaror då vårt netto alltid är baserat på deras ordinarie pris, vi får lite extra på rea-varor men långt ifrån lika mycket som Walthers sänker sina priser. Vi hoppas på förståelse för detta och att ni uppskattar att vi håller ett visst lager för snabbare leveranser mot att det blir några kronor dyrare. På just Walthers Cornerstone har vi dock en pågående introduktionsrabatt, passa på att utnyttja den!

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: