torsdag 7 augusti 2008

Pollresultat: Mer än MJ hobby

Dags att analysera lite resultat på vår senaste undersökning, den handlade om annat än MJ, närmare om ni som är här håller på med annan hobby än MJ.

Vet inte om jag förväntade mig något speciellt resultat men vi kan väl summera de resultat som kom in. Vi går igenom alternativen ett och ett, det gällde alltså om man hade någon annan hobby än MJ.
Första alternativet var "Ja, annan modellhobby" där svarade 31% att man höll på med andra modeller än MJ, kan vara R/C eller plastmodeller osv.
Alterantiv två var "Ja, annan teknikhobby" där vi syftade på renovering av t.ex. bilar eller lok, förutsättningen var att det var i "skala 1:1". Detta alternativ fick 17% av rösterna. Sammanslaget så verkar ungefär hälften av er hålla på med teknikhobby i skala 1:1 eller i modell.
Alterantiv 3 var "Ja, sport eller annat...". Här hamnar, förutom sporten, alla fritidsaktiviteter som man hänger sig åt som inte har med "modeller" att göra. Det visar sig att 44% håller på med något "annat".
Alternativ 4 var kort och koncist "Nej" och det är 24% av er som är hängivna MJ rallare!

Totalt svarade 116% på frågan som ni ser! Men det går att förklara änve denna gång, dock inte med avrundningsfel, utan att man fick i denna udnersökning kryssa i flera alterantiv om man ville. Jag kan inte komma på några kluriga slutsatser utan släpper detta resultat här! Får se om jag kommer på någon ny poll inom kort.

Hälsar,
Anders Ö

Inga kommentarer: